Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
dsıtum sana zahmet izlediğin 6 tane tp verirmisinMaç izleyeceksen direk thora çevir sağa doğru iyice aşağıya indir çanağı, sinyal gelecektir, İzmir'den izliyorum, Astra 19 merkezli aparatla 5 frekans gelince direk thora çevirdim
BENDE MERKEZ HOTBİRD SOLUNDA 19,2 VAR ZATEN HORBİRD YANINA KOYMAMA LAZIM19.2 merkez ile thor izlersin 120 canak ile
aparat cok iyimiş.fiatı ne acabamerkez 9e veya 4.8e yaparsan thoru izlersin astra veya hotbird ile çanak çapın epey büyük olmalı 120cm gibi
ve şöyle bir multifeed kullanmalısın
![]()
fiyati 65 tl ven az önce hotbird merkezli thor kurdum dijital spor var daha ince ayar yapmadım hotbird ile thor uydusu arasına hangi uyduya kurayin bis kalmasinaparat cok iyimiş.fiatı ne acaba
resimdeki apari almadım aliexpress satılıyor fiyati Palais geldiği için almamistim izmirde 10 tl sıradan bir aparatla kurdum4.9 ve 9 dereceyı kurabılırsın.aparatı nereden aldınız
çok özellikli güzel bir aparatresimdeki apari almadım aliexpress satılıyor fiyati Palais geldiği için almamistim izmirde 10 tl sıradan bir aparatla kurdum
DSOTUM THO UYDUSUNDAN KAÇ KANAL ALIYORSUN BENDE 380 KANAL ÇIKTIRica ederim
DSOTUM THO UYDUSUNDAN KAÇ KANAL ALIYORSUN BENDE 380 KANAL ÇIKTI