- 6 Şub 2015
- 625
- 174
- 43
Bein sports 3 fr acikmi arkadaslar
bende de stabil değil maç izlemek olumsuz
Son düzenleme:
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bein sports 3 fr acikmi arkadaslar
Son yazılım ile kanallar daha stabil çalışıyor emeği geçenlere teşekkürler
Biz nerede yanlış yapıyoruz 1 nolu seçenek fabrika ayarlarına da döndüm sonuç yok
--------------------
Beni max 7 8 9 10 stabil beyin 1 2 3 git gel yapıyor
Aynen usta katılıyorum foto atarsanız olacağı buydu ağız tadıyla bakamadıkOrtada yanlışlık falan yok YAYINCI-KURULUŞ şu sıralarda ATAK yapıyor sadece bizim cihazlarda değil diğer E-2 cihazlar olsun gereksede G-SHARE paylaşımlı cihazlar olsun aynı anda gidip gelmeye başladı yayınlar.! Millet başka forumlarda boy-boy resimler koymaya doyamadı yok bende donmasız yok şöyle diye diye en sonunda uyuyan yayıncı UYANDI.Yakında tamamen giderse zaten sürpriz olmaz bundan sonra her şey olabilir sonuçta adamların eli armut toplamıyor...
Teşekkürler Haydar üstadım her zamanki gibi bizi aydınlattınız nimetlerden yararlanmayı fazla toz kaldırmadan öğreniriz diye ümit ediyorum sağolun varolun ...Ortada yanlışlık falan yok YAYINCI-KURULUŞ şu sıralarda ATAK yapıyor sadece bizim cihazlarda değil diğer E-2 cihazlar olsun gereksede G-SHARE paylaşımlı cihazlar olsun aynı anda gidip gelmeye başladı yayınlar.! Millet başka forumlarda boy-boy resimler koymaya doyamadı yok bende donmasız yok şöyle diye diye en sonunda uyuyan yayıncı UYANDI.Yakında tamamen giderse zaten sürpriz olmaz bundan sonra her şey olabilir sonuçta adamların eli armut toplamıyor...
haydar1966 ben sabit hotbird canagı var aparatla sirus var ben astra 19 da almak istiyorum aynı aparatla alabilirmiyim taktığım aparat sadece tek yöne lnb takılıyor gibi
selamlar kardeşim aşağidaki resim bu konuda size bir fikir verecektir... kendim uyducu olduğum için rahatlıkla ayarladım.resme karşidan bakıldığında en-solda astra.19* + merkez=hotbird + 5*sirius + 1*batı thor
önemli not:astra.19* uydusu malumunuz üzere türkiye'nin doğu su için oldukça sıkıntılıdır bu durumu göz önünde bulundurmanızda fayda vardır.!!!
![]()
usta canak kaç cm
Selamlar kardeşim AŞAĞIDAKİ resim bu konuda size bir fikir verecektir... Kendim UYDUCU olduğum için rahatlıkla ayarladım.Resme KARŞIDAN bakıldığında En-Solda ASTRA.19* + Merkez=HOTBİRD + 5*SIRIUS + 1*Batı THOR
ÖNEMLİ NOT:ASTRA.19* uydusu malumunuz üzere Türkiye'nin DOĞU su için oldukça sıkıntılıdır bu durumu göz önünde bulundurmanızda fayda vardır.!!!
![]()