Arkadaşlar diğer konu mesaj fazlalığı nedeni ile kapatılmıştır yeni konumuza BURADAN devam edebiliriz...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Biraz evvel menülerde gezinirken Mobil Oynatıcı ne diye bakmak için girdim ve çıktım. O sıra menüde bir kayma ve görüntü bozulması meydana geldi. Menüde sağa sola gidince düzeldi.
haydar hocam ben daha öncede belirtmiştim next 2000 hd uydu cihazı kayıt biyince kendini kapatması gerekirken kapanmıyor diye size yazmıştım.sizde bende denedim yetkililere bildireceğim demiştiniz fakat yeni çıkan yazılımlardada değişen bir şey yok.tekrar bildirirseniz memnun olurum. selamlar.
Merhaba
IPTV kanallarınıda kayıt yapabilecekmiyiz yeni sürümlerde.
PROGDVB programında iptv izlerken kayıt yapılabildiğine göre iptv kanallarındada kayıt yapmamız olanaksız değil gibi geliyor bana.
malumunuz kayıt yapılmaya değer kaliteli yayınlar hep iptv kanallarında![]()
haydar hocam şimdi bu machina 3d uydu alıcıların 3d çift tuner,superve combo bunların arasında işlemci farklılıkları nedir.açıklarsanız sevinirim
haydar hocam next 2000 sormadım. 3d lerden hangisi farklı dedim.
haydar hocam 1500dmips ile 1700dmips 600hz 750 hz 512ddr2 ram 512ddr3 ram bu farklar cok etkili olurmu iki cihaz arasinda
arkadaşlar youtube ile tam ekran yaptığımızda görüntü bozuluyor ve seyredilemiyor ekranı küçülttüğümüzde görüntü düzeliyor deneyebilirmisiniz sizde
Şu an şimdi YOUTUBE ta yapmış olduğum testler neticesinde bende böyle bir sorun görünmüyor... Siz bu sorunu kategorilerdemi vs nerede yaşıyorsunuz.? Ayrıca çözünürlük ayarını yaptınızmı bende YÜKSEK olan seçili durumda.!
youtube ve youtube Chanel ikisinde de yapıyor bende de yüksek seçili ikisinde de video arama kısmında yapıyor ustam
şu an denedim dün denediğim videolarda tam ekran görüntü bozulurken şimdi yapmıyor sanırım internetle alakalı bir sorunla olmuş olabilir ben son yazılımla mı oldu acaba diye genel olarak sorayım dedim teşekkürler Haydar ustam
ustalar bu cihazlara cep tlf ları bağlanılabiliyormu
cep tlf ekran görüntüsü video oynatmayı ekranda gösterebiliyormuyuz