- 15 Mar 2019
- 181
- 44
- 28
250 daha verimli cihazlar aliniraynen normal piyasaki normal uydulardan bi fari yok fark fiyati
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
250 daha verimli cihazlar aliniraynen normal piyasaki normal uydulardan bi fari yok fark fiyati
EvetArkadaşlar.Minik 2000 Machina yazılımı internetten veya uydudan atılmıyor. İnternetim superonline.
İlla USB den'mi yapılıyor.
yani 10 saatte 15 gb eder ayda 450 gb eder is degil eniyisi uydu kanallariortalama 1.5 gb harcar izledigin yayının kalitesine göre düsebilir yada cıkabılır
nasil yanikota kalkti turkiyede ama?
seni yonlendiriyor baglantiyi ac diyor acinca sin amail adresini istiyor gonderince sizin e posta adresine kod geliyorArkadaşlar Next 2000 internet machine kullanicisiyim IPTV bilgilendirme bölümüne kare kodu okutun 3000 HD IPTV kanali için hediye aktivasyon kodunuzu alın yazıyor kodu okuttum ama da ha sonra ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
1 aylik iptv yayinini hd kalitede bedava izlemek icin yapilmis bir uygulama 1 ay sonra ucrete tabi: yani devam etmek isteyenlere. bu konu hada once yazilip cizildi kapsamli sekilde.Aktivasyon kodunu nereden buluruz
benim 3 aylik bu nasil oluyor bitis 27 06 2019 diyor1 aylik iptv yayinini hd kalitede bedava izlemek icin yapilmis bir uygulama 1 ay sonra ucrete tabi: yani devam etmek isteyenlere. bu konu hada once yazilip cizildi kapsamli sekilde.
Gule gule kullaniniz, ben 1 ay kullandim sonra mail adresime ileti geldi.benim 3 aylik bu nasil oluyor bitis 27 06 2019 diyor
Son yazılımı boot menüsünden yükleyerek yüklendikten sonra tüm ayarları sıfırlamanı tavsiye ederimGecen hafta x panel acik iken cihaz kendiliginden kapanip normal uyduya dönmüş ve onemsememistim, 10 dakika once yine bein sport izlerken cihaz kucuk bir donma yasadi ve normal uyduya gecis yapti. Ayni sorunu yasayan arkadas var ise bilgi amacli yorum getirebilirlermi. Tesekkurler.
Yazilim versiyonu V1.786 28-03-2019
Son yazılımı boot menüsünden yükleyerek yüklendikten sonra tüm ayarları sıfırlamanı tavsiye ederim
Yedek almayı unutma
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi