- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
O yazılımla mı oluyor yoksa donanımla mı?Hevc. 265 yayınları ne zaman izlemeye başlıcaz.
Öyleyse geçmiş olsun birdaha next almayacağım malesef cihaz aşırı donuyor vs işlemcisi ramı çok zayıfCihazın donanımı h265 e elverişli değildir .Yeni next2071 alacaksınız.
Arkadaşlar next 2000 cihazım ıptv de ses te kaymalar yaşanıyor ,sorun normal mi?
kanal değiştirerek çözmeye çalışıyorum,cihazla ilgisi yada internet ilgisi var mı?
teşekkürler
bu konu çok dile getirildi. cihazın donanımı uygun değil. isteğiniz imkansız.4k cihaz almanız gerekiyor.yukarıdaki hevc konusunu okudum gerçekten çok üzüldüm daha 1 yıl olmadı kutuyu alalı..bunun için bir yazılım ücretli de olsa geliştirilemez mi... 2000 machina ile 2071 fiyatları çok farklı değil buna bir çözüm olsa güzel olur...
beni üzen nokta kutuyu yeni almamız... yabu konu çok dile getirildi. cihazın donanımı uygun değil. isteğiniz imkansız.4k cihaz almanız gerekiyor.
merhabalar; iptv ücretli yayınlarımda sinema kanallarında bu haftaya kadar bir sorun yoktu... ancak bu hafta canlı sinema kanallarında sürekli donmalar oluyor... diğer machina 2000 kullanan arkadaşım da da aynı sorun mevcut ancak bilgisayarda ve mobilde hiç donmadan izlenebiliyor... bu son yazılımı geri alabiliyor muyum? bu son güncellemeden sonra maalesef bir çok kanalı izleyemez oldum... ne yapabilirim?- Xtream Codes IPTV uygulaması eklendi.
- Youtube Channel düzeltildi.
- TP filtreleme ile ilgili bir sorun düzeltildi.
- Hafıza kullanımı optimize edildi.
- Sistem iyileştirmeleri yapıldı.
İNDİR
beni üzen nokta kutuyu yeni almamız... ya
merhabalar; iptv ücretli yayınlarımda sinema kanallarında bu haftaya kadar bir sorun yoktu... ancak bu hafta canlı sinema kanallarında sürekli donmalar oluyor... diğer machina 2000 kullanan arkadaşım da da aynı sorun mevcut ancak bilgisayarda ve mobilde hiç donmadan izlenebiliyor... bu son yazılımı geri alabiliyor muyum? bu son güncellemeden sonra maalesef bir çok kanalı izleyemez oldum... ne yapabilirim?