- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
buradan hocalara sesleniyorum herşey güzel fakat benim girmiş olduğum ip bölümü cihazda stabil çalışmıyor donmalar yaşıyoruz 4 tane cihaz var 4 dün dede aynı şekilde farklı ip ler de donuyor televizyonum android ona yüklüyorum her hangi bir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor fakat next 2000 internet makinada sürekli donmalar yaşıyorum buna bir çözüm getirilirse memnun oluruz teşekkürler diyeceğim bukadar umarım güzel bir ip proğramı yüklenir- PowerVU şifreli bazı kanalların radyo olarak eklenmesi düzeltildi.
bendede eskiden donmalar sağ üst köşede rakamlar dönüp dururdu interneti eternet kablosu ile çihaza bağladım donma olayı bitti...buradan hocalara sesleniyorum herşey güzel fakat benim girmiş olduğum ip bölümü cihazda stabil çalışmıyor donmalar yaşıyoruz 4 tane cihaz var 4 dün dede aynı şekilde farklı ip ler de donuyor televizyonum android ona yüklüyorum her hangi bir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor fakat next 2000 internet makinada sürekli donmalar yaşıyorum buna bir çözüm getirilirse memnun oluruz teşekkürler diyeceğim bukadar umarım güzel bir ip proğramı yüklenir
teşekkür ederim- PowerVU şifreli bazı kanalların radyo olarak eklenmesi düzeltildi.
Ben de de sorun var bilen varsa yardimci olabilir mi. İptv kismina girince guncelleme hatasi diyor kanallar çıkmıyor. İnternettede çözüm bulamadim. Neden iptv ye girince guncelleme hatasi veriyor kanallar cikmiyor
cihazım bugün m tuşu ile jocer kısmına girdigimde kilitleniyor kapatıp açıyorum xtream kısmına giriyor jocer de bir arıxa falanmı var acaba yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
joker ekran resmi xtream ekran resmi bende bir sorun yok.Ben de de sorun var bilen varsa yardimci olabilir mi. İptv kismina girince guncelleme hatasi diyor kanallar çıkmıyor. İnternettede çözüm bulamadim. Neden iptv ye girince guncelleme hatasi veriyor kanallar cikmiyor