- 24 Şub 2012
- 407
- 77
- 28
Ben kullanıyorum yeni yazılım istemiyorum.2053 den gayette memnunumyeni yazılım ne zaman verilecek haberi olan varmı
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Ben kullanıyorum yeni yazılım istemiyorum.2053 den gayette memnunumyeni yazılım ne zaman verilecek haberi olan varmı
kanal geçiş hızı en yavaş cihaz bu bundan yavaş barsa söyleyinArkadaşlar söz ettiğimiz cihaz 2053 se bence haksızlık yaoıyorsunuz elimde 7 adet farklı cihaz var buna yıllar önce 1500 tl aldığım dreambox dahil içlerinde öyleleri varki fiyat olarak 2053 iki katlar örnek dreamaster kıyaslama yaptığın zaman 2053 bu cihaza on basar evet dreamaster donanım olarak güzel ama destek hiç yok denecek kadar az bana göre 2053 sınıfının birincisi demek next 2053 çoğu cihaza göre çok çok daha iyi birçok cihazda youtube sorunu var 2053 deneme aşamasında olmasına rağmen gayet güzel çalışıyor benim kisişel görüşüm sınıfının birincisi hem destek olarak hem fiyat olarak
Hiç endişe ertme ben yeniledim hiç bir problem yok aynı server eski server hangi kanalları açıyorsa yeniside aynı kanalları açıyorBen bu cihazı 1 yıldır kullanıyorum memnunum phoenix server ile şifreli kanalları açıyor ama süresinin bitmesine 1 hafta kaldı Teknik Servis Hizmetleri sitesinde satışı var ama tedirginim ya açmazsa kanalları diye buradan satın alan kullanan var mı?
Yavaş mı kanal geçiş süresi bir saniye bile yok senin takıntın buysa söyleyecek bir şey bulamıyorumkanal geçiş hızı en yavaş cihaz bu bundan yavaş barsa söyleyin
Teşekkür ederim. Satın alma işlemini nasıl yaptınız? Satın aldıktan sonra gönderme işlemini nasıl ve nereye yapıyorlar ve ne kadar süre beklemem gerekiyor? Yardımcı olur musunuz.Hiç endişe ertme ben yeniledim hiç bir problem yok aynı server eski server hangi kanalları açıyorsa yeniside aynı kanalları açıyor
next sitesine giriyorsun 2053 Garanti Süresi Uzatma PHOENIX sepete ekle satın al kredi kartından ödemeyi yapıyosun yaptıktan sonra kodu imei adresine gönderiyolarTeşekkür ederim. Satın alma işlemini nasıl yaptınız? Satın aldıktan sonra gönderme işlemini nasıl ve nereye yapıyorlar ve ne kadar süre beklemem gerekiyor? Yardımcı olur musunuz.
Ne kadar sürede gönderiyorlar?next sitesine giriyorsun 2053 Garanti Süresi Uzatma PHOENIX sepete ekle satın al kredi kartından ödemeyi yapıyosun yaptıktan sonra kodu imei adresine gönderiyolar
2053 Garanti Süresi Uzatma PHOENIX Teknik Servis Hizmetleri Next link
işlem yapıldıktan 2 saat sonra kodu imei adresine gönderdilerNe kadar sürede gönderiyorlar?
Eyvallah teşekkür ederimişlem yapıldıktan 2 saat sonra kodu imei adresine gönderdiler
kodu nerye giriyoruznext sitesine giriyorsun 2053 Garanti Süresi Uzatma PHOENIX sepete ekle satın al kredi kartından ödemeyi yapıyosun yaptıktan sonra kodu imei adresine gönderiyolar
2053 Garanti Süresi Uzatma PHOENIX Teknik Servis Hizmetleri Next link
sırasıylakodu nerye giriyoruz
next ip tvsırasıyla
1 ağ ayarları
2 phoenix
3 aktivisyon kadu
FilmBox kanalı açılmıyor bende sizde de öyle mi?Hiç endişe ertme ben yeniledim hiç bir problem yok aynı server eski server hangi kanalları açıyorsa yeniside aynı kanalları açıyor