- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Haziran ayının başı itibari ile uygulamalar güncellenmişti. Bu cihazda yazılım güncellenmesi yapmadan, bazı uygulamaların güncellemesi yapılabiliyor.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ip tv neden süreliHaziran ayının başı itibari ile uygulamalar güncellenmişti. Bu cihazda yazılım güncellenmesi yapmadan, bazı uygulamaların güncellemesi yapılabiliyor.
ip tv neden süreli
şifresiz kanal zaten uyduda ücretsizcretsizÇok basit. Para içinNeden süresiz olsun?
Hepsinde ücretli 2071 dede süresi var 64 'de hatta diğer firmalardan kiminde 1yıl, kiminde 2yıl ama sonrası ücretli. Ücretsiz liste paylaşan ve sürekli güncelleyen arkadaşlar var.şifresiz kanal zaten uyduda ücretsizcretsiz
Merhaba arakadaşlar 2053 cihazım var eski 2000 cihazımda açılan cccam dosyası bu cihzda açılmıyor suncu bağlı görünüyor fakat yayınlar açılmıyor. Bu cihazda farklı aktif edilmesi gereken bir bölüm varmı yoksa cihazmı arızalı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
Not: Phoenix üzerinden açılıyor fakat ben farklı yayınlar seyretmek için cccam çalıştırmak istiyorum.
aynı sıkıntı bende de var benim internet hızım kabloluda 95mb son 1 haftadır aşırı kasılma ve donma var ip tvdeslm üstatlar next 2053 xdream iptv donma ve kasmalar oluyor internetim 8mgpiksel rorun neyde olabılır
tşklraynı sıkıntı bende de var benim internet hızım kabloluda 95mb son 1 haftadır aşırı kasılma ve donma var ip tvde