- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Öncelikle emeğinizden dolayı teşekkürler uzun aradan sonra cihaza daha güncelleme gelmez diye düşünüyordum lakin tkgs ile ilgili sıkıntı olmuş çalışmıyor haberiniz olsun xtream deki piconlar çok hoş olmuş kanal info barinda da picon olsa ve desteklenmeyen karakterler eklense çok hoş olur youtube da bi farklık göremedim görsel olarak çalışması hızlanmış sanki ayrıca menüdeki saat sorunuda çözülmüş
Güncelleme sonrasi ayarları sıfırlarken kanal listesinide silmiş bulundum tkgs çalışmayınca serverden çektim listeyi ama bu seferde 159dan başlıyor kanallar eski sürüme geri dönüş varmı tekrardan kanalları tkgsden çekmem lazim
ne zaman kutuya gelir- Xtream güncellendi.
- YouTube güncellendi.
- Sistem iyileştirmeleri yapıldı.
intenet üzerinden güncelleme ne zaman gelir- Xtream güncellendi.
- YouTube güncellendi.
cevabı bilen varmıintenet üzerinden güncelleme ne zaman gelir
intenet üzerinden güncelleme ne zaman gelir
cevabı bilen varmı
önceki yazılım da testi o frp verdiTest yazılımı olduğu için şimdilik eklenmeyecek FTP'ye. USB disk ile güncelleyiniz. Fark eden birşey yok.
önceki yazılım da testi o frp verdi
çok büyük bir yenilik yok gibi beklerimÖnceki yazılım YouTube test yazılımı olduğu için verildi. Bu yazılım şimdilik verilemyecek. USB diske atıp yazılımı yüklemeni bu kadar zor olmamalı?
indirenler memnun değil gibi- Xtream güncellendi.
- YouTube güncellendi.
extra bir özellik varmı- Xtream güncellendi.
- YouTube güncellendi.
sadece iyileştirmemiextra bir özellik varmı
indirdim hiç bir fark görmedim- Xtream güncellendi.
- YouTube güncellendi.
bendeki redline bir yıldır kullanıyorum problem olmadıArkadaşlar geçen gün 2053 aldım. Bunun wifi adaptörü next 64 ile farklı mı acaba 7601 a olmadı, kablosuz bağlanmıyor. Uyumlu wifi adaptörü tavsiye edermisiniz