Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ben kullanamadım,medya portalda güncelleme da yapılmıyor
5557 sayılı yazılımı yeni yükledim iptv kanal lsitesini sarı tuşa basıyorum silmiyor,kırmızı seç yapıyorum ve yeşil ile sil tuşuna basıyorum silmiyor ne yapmam gerekli de silebileyim,denizci 56 arkadaşım tavsiyene teşekkürler kamda51
A kadir arkadaşım ilgine teşekkür ediyorum sağolasın x panel kullanmıyorum usb den ekleme yapıyorum silme gerçekleştiremiyorum
Bu cihazda web tarayıcıda kullanmak için kablosuz mause çalışma imkanı varmı?
@haydar1966 üstat logitech marka kablosuz mause kullanıyorum.Cihazla bu bölüm için uygun olan klavye markası sayısı oldukça kısıtlıdır o yüzden bu yazdığınız biraz zor görünüyor.! Hatta ben bu şekilde kullanıyorum diyenede denk gelmedim...
@haydar1966 üstat logitech marka kablosuz mause kullanıyorum.
![]()
cihazın sanal klavyesindende yazıyorum.ok oynatma işlemleri daha hızlı oluyor.
@haydar1966 üstat logitech marka kablosuz mause kullanıyorum.
![]()
cihazın sanal klavyesindende yazıyorum.ok oynatma işlemleri daha hızlı oluyor.
İptv kanal listesinde herhangi bir yayına bağlanmak istediğimizde ya oynatılamıyor(10) yaıyor yahut bağlanamadı<11<yazıyor bu rakamlar neyi ifade ediyor merak ettim doğrusu saygılarımla
Arkadaslar 4 uydu kullanmaktayim daizek next marka benim sorunum hotbird uydu sinyal ve kalite yuksek oldugu halde ekranda donmalar oluyor. Neden acaba bilen var mi?
![]()
Merhabalar bahsetmiş olduğunuz bu durum diğer uydulardaki şifreli kanallarda ne durumda.? Eğer diğerleri iyi ise sorun sadece HOTBİRD uydusunda ise koymuş olduğunuz resimdeki sinyal kalitesine bakarak o seviyedeki bir ayarda o şekilde olmaması gereklidir.Ama dediğim gibi sorun HOTBİRD ise o takdirde buna bir kaç olay sebep olabilir.
1.Lnb arızası.!
2.Dayzek port arızası.!
3.Hotbird lnb sinden çıkan ve dayzek swiçe giren o parça kablodaki meydana gelen arıza.!
4.Birde zayıf bir ihtimal ama cihazda yüklü bulunan kanallar en son ne zaman yükleme yapıldı.!
ÖNEMLİ NOT: Sinyal yüksek olabilir ancak yazmış olduğum durumdada bu tip sorunlar yaşanabilir,arızanın nereden kaynaklandığını bulmak için adım adım hareket edilmesi gerekir...