Bu cihaz piyasaya çıkalı yaklaşık 4 sene civarı oldu hala destek geliyorsa kıymetini bilin derim.!
Sizi anlamakta gerçektende güçlük çekiyorum sanırım şaka yapıyorsunuz 10000 adet kanalı nasıl yapıpta cihaza yüklüyorsunuz.? Yahu cihaza 10 adet panel gelmiş siz kalkmış nelerle uğraşıyorsunuz.! Bunları yazmışken bir şeyide belirtmek isterim bu cihaz piyasaya çıkalı 4 sene civarı oldu.! O kadar çok ek yapıldıki artık gelen ekler cihazda problem oluşturmaya başladı.! Ya elimizde ne varsa yetineceksiniz yada işinize gelen yazılımda kalacaksınız.! Artık cihaza GÖRSEL anlamda ek gelmesi çok zor arkadaşım.! Bunu artık siz dahil bazı arkadaşlar iyice anlayın bu yazılım bile ne şartlar altında çıktı hiç kimsenin haberi bile yok.!
ustam elimde 3 tane ücretli server var 1 tanesi 4500 1 tanesi 3000 bir tanesineside 3500 kapasiteli daha önceki yazılımda usb ile hepsini bireysel liste kısımından atıyorumdum cihaza şimdi hepsini yükleyemiyorum cihaza panelden denemedim usb ile daha kolay olduğu için yalanmı atıcam yazılım attıktan sonra fabrika ayarlarına döndüm sonuç aynı