Kadir kardeşim bugün rafta duran minik amigoyu çıkardım yeni yazılımı yükledim yeşil tuşla iptvye geliyorum YAZILIM DA BİR DEĞİŞİKLİK GÖREMEDİM x panel i arıyorum onuda bulamadım. renk ayarı felaket menü 7777 den IKS ye geçiyorum yeşil tuşla update yaptırıyorum Angla Fre SID YAZILARI çıkıyor bir müddet sonra Connect failed try it later yazısı çıkıyor İP TV ÇALIŞIYOR RENK ayarı felaket dedim çünkü yeşilimsi bir renk renk ayarlarına baktım 12 12 12 12 bu renkleri düzeltmemiz için bu rakamları kaç yapmamız lazım Bu yazılımı görünce elimde olan minik machine 2000 ve Amigo Plus cihazlarının değerini bir kez daha anladım .Çünkü yazılımı çıkaranlar cihazı hep berbat etmiş.
MENÜ+MULTİMEDYA+XTREAM IPTV üstüne gel OK bas giriş gelir girili paneli düzenleme içinde
MENÜ+MULTİMEDYA+XTREAM IPTV üstüne gel bu sefer KIRMIZI tuşa bas giriş ekranı gelir ( kırmızı kısayol tuşu görseli yok )
free açıktı ben 2 gündür ara ara takıp baktım ama şu an kapalıymış kapanıp açılıyor sıkıntı var yani
sen bağlantı sağlıyamamışsın o uyarı o yüzden
renkleride zevkine göre ayarla eskisi 15 idi galiba tam hatırlamıyorum denemek lazım sen şimdi mini 2000 den dönünce çamur gibi gelmiştir sana

kısayol tuşunu aceleyle unutmuşlar baksana kurcalıyarak buldum bunada şükür diyorum

mini 2000 ile kıyaslanmaz hasan kardeşim evet çok fark var