Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
@davulcu & cim-bom-aslan
Ya benim anlamadığım nasıl bir psikolojik bozukluktur bu... kendin yazı yazıyorsun foruma sonra bir tane daha üyelik alıp kendi kendine cevap veriyorsun,şizofren misin? nesin arkadaşım..kişilik bölünmesi mi var sende !!!
Diğer üyelere genel olarak yazıyorum ;
Cihaz ile ilgili Tüm düşüncelerinizi Next&NextStar firmasının resmi destek adresi olan
http://destek.next.com.tr adresine gönderebilirsiniz...
adam haklı çin malı survırı batasıca adı next ama kendisi geri bızde mı yalan söyluoz sımdı ya ar_ge çalışanlarına ne demeli son noktanız buysa bırakın mesleği pazar da limon fılan satın yakışır daha normal yazmışda yazmışlar yok piaypi yok wepprofser hahaha pıp acıom göruntu namına bişey kalmıyor hd 1080 demişler hd kanal gecıyorum makina transa geçiyorbide wepini deneyecem dönüş yaparım :d
nextin yeni yazilimin beklemek tek caremiz
Sayin "gedo" kardesim. Oncelikle Azerbeycandan selamlarimi gonderiyorum......
Kardesim ben NEXT ureten ve Next calisani deyilim..... Tabi ki bende katiliyorum cihaz cok PAHALI. Ben 280 dolar verdim... Hem de akraba,dost, arkadas her kese tavsiyye etdim ve hepsi de aldi...
- Abi ben NEXT 19500 CIS HD-nin CIN mali olduguna kesinlikle inanmiyorum. Eger Cinde uretilmişse YANDİK........................... hic bir sey beklemeyelim................
- Bir de yukarida 25.11.2012 tarihli yazimda "receiverde bir problem varsa foruma yazalim uzmanlar da sunu yeni versionla duzeltsinler" yani Yeni yazilimla duzeltsinler demek istedim. yeni receiver ureterek diyil. Tabi ki o zaman 280 dolarimiz çöpe gider.
evet arkadaşlar "Karbon" üstad doğru söylüyor. mesala ben yazdıım dediği adrese hemen bana sorumun cevabının dönüşü oldu.
aynen şunu sordum:
Next 19500 Superior CIS serisinde ne zaman tam anlamıyla full yazılım kullanacağız.
Gelen cevap:
Gelişmeler oldukça e-mail ile bilgilendirileceksiniz.
İyi Günler
Next&NextStar Destek Ekibi
hocam ip tv olsa bile kotasız internet lazım saat 2gb internet tüketimi var ben renkler düzelsin donma olmasın yeter diyorum
ip tv bekleme abi iptv 3d machina cihazda. arkadaslar yeni yazilimla ip tv eklenir diye dusunuyorlar. ama neden 19500 cihaza eklensin. o zaman yeni reciveri kim alir
çalışan yazılımlar var ama hep yabancı dil çince yunannaca rusça okunak yok bitane yunan yazılımı yükledim cihazı sonra zor çevirdim iyi bisey bulsam hemen lingi şuraya yazacam