İngİlİzce secenegİ mevcut g sahare geldİmİ
gshare menude nerede
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bende bİlmİİyorum otomatİk acik degİlmİ kaallarda gezgshare menude nerede
gshare menude nerede
bende bİlmİİyorum otomatİk acik degİlmİ kaallarda gez
ve yazilimi anlar resİm koya bİlİrmİsİn
calisti super.. tesekkurler
1 - Kumandanızdan F1 tuşuna basınız 9876 tuşlayınız.
2 - Menü Multimedya bölümüne gelip, Sunucu Ayarlarının açık olup olmadığını görebilirsiniz.
3 - Kumandanızdan MENÜ tuşuna basınız.
4 - OK tuşunun altında bulunan Ch(-) tuşu ile Multimedya bölümüne giriş yapınız.
5 - Multimedya menüsünden Uygulamalar kısmına giriş yapınız.
6 - Buradan Sunucu Ayarları bölümüne giriş yapınız.
7 - Sunucu Ayarları bölümünde kumandanızda OK tuşunun yanında bulunan Vol(-) tuşu ile 40. sırada bulunan Server Bilgisine geliniz.
8 - Burada Bağlantı Şekli üzerine gelerek Vol(-) tuşu ile G-Share'ı seçip kumandanızdan F1 tuşuna basınız.
9 - G-Share sunucular silinsin mi? uyarı ekranı gelecektir. Bu ekranı onaylayınız.
10 - Bağlantı Şekli Newsc olarak değişecek, tekrar g-share olarak değiştiriniz.
11 - Kumandanızdan F1 tuşuna basarak varsayılan sunucuları yüklemek ister misiniz? uyarı ekranının gelmesini sağlayınız.
12 - Bu uyarı ekranını Evet ile onaylayarak kumandanızdan Exit tuşu ile çıkış yapınız.
13 - İşlemleriniz tamamlandıktan 1 yada 2 dakika sonra server aktif olacaktır
ARKADASLAR dreamsky nxp256hd cihazinin yaziliminin yuklesem cihaza zarar verebilirmi
ARKADASLAR dreamsky nxp256hd cihazinin yaziliminin yuklesem cihaza zarar verebilirmi
dreamsky nxp256hd cihazinin yazilımını hiç denemedim cihaz varken sizde denemeyin bence bu verdigim ** ve nezt için geçerlideyerli dostum
-anlayamadim?
-yani once dreamsky nxp256hd cihazinin yaziliminin 19500 cihaza yuklemeli
-sonra da senin bildirmis oldugun ozellikleri uygulamak gerekiyor oylemi?
sen test ettinmi?
dreamsky nxp256hd cihazinin yazilımını hiç denemedim cihaz varken sizde denemeyin bence bu verdigim ** ve nezt için geçerli
hic bir zarar vermez arkadasım cihaz zaten aynısı 2 80 le es deger yazılım ama stabil calısan yazılımdır ve ingilizde dili mevcut
herkezin işi var ama işini yapmıyorlar o yüzden yazılım arıyoruz
bu yazılımların hangisi superior hd ye uyar 1.70 olanmı 1.52 olanmı
ARKADAŞIM ŞENİN İŞİNMİ YOK HAYRET YAA NEBUTV den AT 2.65 YAZILIMINI BAK İŞİNE
bu yazılımı komple mi atacagık yoksa zipten çıkarıp xprom dosyasını atacagıkhayatinda ilk defa receiverin ne oldugunu anliyorsun galiba
yazilim sorunsun ben test ettim
test ettim yazılım calısıyor sorunsuz stabil ve görüntü daha iyi g share calısıyıor
radyo yotube 2.80 yazılımı aynısı tarayıcı aynısı
dil ingilizce
.. 3 makinada test edildi
http://www.youtube.com/watch?v=WL-6dL3zjy0
videosu
![]()
![]()
![]()
http://www.digital-forum.net/phpATM/index.php?direction=0&order=nom&directory=DREAMSKY/DREAMSKY%20NXP256HD&
seri yazılımlardır hepsi olur en son 1 70 cıktı