- 12 Ağu 2021
- 20
- 4
- 3
Merhaba arkadaşlar Phoneix Serverda sorun mu var? bende kanallar sürekli kısa aralıklarla donuyor ve sürekli tekrarlıyor. 2053 iki cihazda denedim aynı sorun var, IKS düzgün çalışıyor.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Evet cuma gününden beri sıkıntı var geçen hafta sonu hep kapalıydı bu aralar çok sıkıntılı var ilgilenen de yok salmışlar. Serveri de daha yeni yenilemiştim dolandırılmış gibi hissediyorum kendimiMerhaba arkadaşlar Phoneix Serverda sorun mu var? bende kanallar sürekli kısa aralıklarla donuyor ve sürekli tekrarlıyor. 2053 iki cihazda denedim aynı sorun var, IKS düzgün çalışıyor.
Parayı ver uzatalım sonrası yok bir şeyin arkasında durmayacaksan para ver demeyeceksin kaldır kardeşim o zaman siteden phoneix uzatma sayfasını![]()
satın alanlar ne olacak.ücret iadesi varmı tabiki yok atı alan üsküdarı geçtizaten uzun süredir satışı yok .
![]()
satın alanlar ne olacak.ücret iadesi varmı tabiki yok atı alan üsküdarı geçti
10 gün önce 210 tl verdim yeniledim ondan sonra böyle stokta yok yazdı ne olacak şimdi uçtu mu bizim paralarzaten uzun süredir satışı yok .
![]()
nasıl iks yokbüyük ihtimal yazılım ekibi phoenix'i iks olarak güncelleyebilirler
Ben de yazıştım bana da aynısı dedilerDün Firma yetkilileri ile yaptığım yazışma sonrası şu an için çalışmalar yurt dışında yapılıyor.kısa sürede yeniden sağlıklı hale gelir denildi.Şu açık bir gerçek ki Next 2000 de gördüğümüz desteği 2053 te göremedik. her bir gelişkin ürün belli sorunlarla piyasaya giriyor.Next ismine inandık lakin beklediğimizi alamıyoruz.Pazarı ele geçirene kadar hizmet politikası yanlış malesef....
İp tv de şuan sıkıntı var ama cccam serverı , oscam ve ncam olarak kullanıyorum gayet stabil. Free serverda sorun yok.Başka forumda okudum,free servercilere,iptvcilere baskın yapıyorlarmış.O yüzden çoğu server ya kapalı,ya da sorunlu bu sıralar.
İp tv de şuan sıkıntı var ama cccam serverı , oscam ve ncam olarak kullanıyorum gayet stabil. Free serverda sorun yok.Başka forumda okudum,free servercilere,iptvcilere baskın yapıyorlarmış.O yüzden çoğu server ya kapalı,ya da sorunlu bu sıralar.
C+sat,sky de,movistar cccam server olarak sorunsuz açılıyor mu sizde?İp tv de şuan sıkıntı var ama cccam serverı , oscam ve ncam olarak kullanıyorum gayet stabil. Free serverda sorun yok.