Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Photoshop dikkat çekici yeni özelliği ile karşımızda!

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,520
22,576
113
Adana
Adobe tarafından geliştirilen ve fotoğraf düzenleme denildiğinde yıllardır ilk akla gelen yazılım olan Photoshop yeni özelliği ile karşımızda. Sky Replacement adı verilen özellik ile fotoğraflarınızdaki gökyüzünü göz alıcı hale getirebilirsiniz.

21 Eylül 2020 Pazartesi 21:10

1600906530906.png

Adobe Photoshop Sky Replacement özelliği tanıtıldı
Fotoğraflarımızdaki göz alıcılığı artırmak için çoğumuz kadraja gökyüzünü de almışızdır. Bazen gökyüzü bulutlu, renkli olurken bazen de dümdüz açık mavi bir renk ile karşılaşabiliyoruz. Adobe, Sky Replacement eklentisi ile fotoğraflarınızdaki bu soruna çözüm getirmiş gibi duruyor.


Sky Replacement gücünü yapay zekadan alıyor, gökyüzünü önceden yüklenmiş seçenekler arasından ya da kendi dosyalarınız arasından ekleyebiliyorsunuz.

Hazır ayarların nasıl göründüğünü menü içerisindeki küçük resimlerden anlayabiliyorsunuz. Adobe‘nin yapay zekası, fotoğrafınızın ön planını eklediğiniz gökyüzüne uyacak şekilde ayarlayabilecek. Örneğin, Sıcak tonlar içeren bir gün batımı kullandıysanız, yapay zeka fotoğrafınızı sıcak, altın tonlar ile harmanlayacak.

Gün ortasında bir gökyüzü kullandıysanız, yapay zeka bu sefer kontrastı ve gölgeleri eşleşecek şekilde ayarlayacaktır. Sensei adı verilen yapay zekanın özelliklerinden bir kaçı bu şekildeydi. Siz bu eklenti hakkında ne düşünüyorsunuz ?

shiftdelete.net
 

şimşek59

0
Üye
20 Eki 2012
324
166
43
merhaba ben sportzone sayfasını daha önce sıklıkla kullanıyordum ama adobe falsh player sonlandıktdan sonra kullanamadım bunun çözümü nedir

OgjzgY.png
 

aldactone

0
Üye
21 Nis 2018
3
0
1
Movavi sadece ekran kayıt özelliğine sahip değil. Örneğin, ınstagram'da sürekli olarak farklı memeler yayınlıyorum ve https://www.movavi.com/tr/movavi-photo-editor/ iyi bir video montajı yapıyorum. Bu arada, listelediğin bu programların çoğu fotoğrafların kalitesini düşürüyor
 
Son düzenleme:
Üst