Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Aynen ben yüklemeye çalıştım cihaz açılmadı bir dahaNext 2053 HD hevc hiç yazılım gelmiyor en son sürüm 292 oda sorunlu
aslında gscam ve diğer protokolleri kaldırıp yerine oscam eklenebilir. yanlış mıyım ?2000 serilerine ihtiyaç hâlinde gerekli yazılımlar verilir. Anlamadım ki ne bekliyorsunuz hergün yazılım mı paylaşılsın. 2000 serilerinde acil görülen yazılım eksikliliği yok. E o zaman ne diye yazılım verilsin?
aslında gscam ve diğer protokolleri kaldırıp yerine oscam eklenebilir. yanlış mıyım ?
Güncel protokoller eklenmeli bence de ama firma gerekli görmez. Oscam yerine CCcam'a çevirip kullanın gibi bir tavsiye gelir firmayı tanıdığım kadarıylaYoksa yazılımda yer açılacak çok şey var. Özellikle Portal'da çok eminim ki aldığınızdan beri ben de dahil girmediğim gereksiz uygulamalar var.
Merkezi sistemlerde usule uygun olarak yapılmadıgında hatalar çok olmaktadır.(Kablo-gevşeklik-ucuz işçilik ve malzeme vb)Kusura bakmayın arkadaşlar ve yöneticiler ama bir sorunum var soracak bir yer bulamadım. Bizim site de merkezi sistem anten kullanıyoruz. Uydum da next amigo HD çoğu kanalda sinyal ve kalite oranı çok iyi ama görüntü gelmiyor diye yazı çıkıyor. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler