Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Yeni Next INNOVA 4K Hybrid Uydu Alıcı

Endam

New member
Üye
21 Eyl 2023
21
2
3
Cihaz bugün geldi 10 dakika çalıştı ve süeekli karıncalı ekrana düşüyor ve kilitleniyor ne demek bu şimdi ? :(

Endam

New member
Üye
21 Eyl 2023
21
2
3
Uydu cihazımı iade ettim yenisi geldi, fabrikasyon yazılımları yedek almak istiyorum, ayarlarda yazılım dışarı aktar seçeneği var oradan yedek alınabiliyor mu ? Birde içinden çıkan kablolu siyah küçük kutucuk ne cihazı arkadaşlar

Son düzenleme:

Ahmet37

New member
Üye
13 Nis 2019
16
6
3
yazılımı dışa aktar yedek alabilirsin siyah kutucuk kumandanın gözü cihazı tvnin arkasına saklmak istersen onu tak kumanda oradan sinyal alır

fenomen22

0
Üye
21 Ağu 2012
3
1
3
bende cihazı dün aldım cihaz güzel menüler akıcı kanal geçişleri gayet iyi ama tek zayıf noktası olarak tunerini gördüm sinyal seviyesi düşük malesef diğer uydu alıcılarımla açan kanalları donarak gösteriyo sinyal seviyesi çok düşük sanırım yazılım ile düzeltilecek bir şey değil

Endam

New member
Üye
21 Eyl 2023
21
2
3
WebTV içeriğini özelleştirebilirmiyiz ? Gerkesiz gördüklerimizi kaldırabiliyormuyuz ? Ayrıca uygulamalardaki M3U İptv sanırım otomatik oynatıcı her giriş yaptığında hafızaya almıyormu ? Her girişite 25-30 saniye hafızaya alıp öyle başlatıyor. Xtream servlerleri seçebilmem için 4343 tuşuna basmama rağmen gelmiyor ( 6969-6363) hepsini denedim nerede basılması gerekiyor ** Oscamda cccam serverde aktif olmayan serveler cihazın donmasına sebebp olurmu ? Öyleyse nasıl iptl ederiz bunları

Son düzenleme:

Endam

New member
Üye
21 Eyl 2023
21
2
3
Merhaba
Kodi ye uygun Google launcher bulamıyorum indirdiğim launcherleri eklemiyor maalesef, versiyon 0.5.30 matrix görünüyor buna uygun google veya chrome tarayıcı nasıl edinebilirm ? Birde Uygulamar-Xtream-Account seçilince server opsiyonlarının görünmemesi çok saçma burada kumandadaki mavi tuş belirmiyor ama fonksiyonu yinede var, mavi tuşa basmazsanız ilk girdiğiniz server her defasında ön tanımlı geliyor yani oldukça kafa karıştırıcı, stealker menü gibi olabilirdi.

Son düzenleme:

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
3,289
595
113
www.mach1digital.com
hangisinden başlasın istersen varsayılan yap o başlar url satırında 4343 tuşla bilgiler çıkar ip no cihazdan webinterface e gir orda hepsi gözükür

Endam

New member
Üye
21 Eyl 2023
21
2
3
Kumandanın zifiri karanlıkta vol ve ch tuşları parlıyor fosforlu olması güzel bir şey ancak Web Portaldan google tarayıcıya girdiğimde arama satırına yazmak için harfleri bir türlü bulamadım, googlenin kendi klavyesine buldum ama orayada gelmiyor ne yapsam, nereyi atladım acaba ?