Emegi gecenlere cok tesekkurler, calismalarinda kolayliklar dilerim. Eylulun ilk haftasi Turkiyeden izinden dondugumde cihazi actim ve cok sayidaki kullanici gibi bende x panel giris hatasi aldim, acaba dedim; sonra server suremin bittigini ogrendim, onu silip yerine gecici bir x panel yaptim gayet iyi calisiyordu, dedigim gibi geciciydi onunda suresi bitmis olmali ki; tekrar hata verdi, hayat tecrubelere gebe, ogreniyoruz, ogrenmek durumundayiz, demek oluyor ki suresi bitmis serverler hata gosteriyor. Cihazinizda sagdan soldan edindiginiz serverler calismadiginda kesin x panel hatasi alirsiniz. Sorun yazilimdan ziyade serverlerden kaynakli oldugu anlasilmistir nokta.. ( Olurda tekrar yazilim olur ise acikcasi Uydu siralama sistemi ve TP duzenleme sisteminde ayarlama yapilabilir, ornegin 62. siradaki Turk sati 1. siraya kendimiz yasiya bilmeliyiz bu konuda talep edilmesin dendigini hatirliyorum) TP listesinde eski tpler tek tek silinmesi yerine tercihli tepeler silinsin ozelligi kona bilir, tesekkurler.