- 14 May 2013
- 2,405
- 2,391
- 113
Arkadaslar yazilimi yukledim...x panel bolumu kayboldu.nasıl ulasabilirim bu bölüme?
mavi tuşa bas
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaslar yazilimi yukledim...x panel bolumu kayboldu.nasıl ulasabilirim bu bölüme?
Kadir hocam sat listesindeyken bastım mavi tuşa ama gelmedi x panel hesabı girebilecegim bölüm..benim sat listesi direk usb.kuanıcı türkçe ingilizce vs olarak devam ediyo.x panel hesabı girebileceğim bölüm kayboldu yeni guncellemeden sonra
iptv daha önce 1 tane giriliyordu bu yeni yazılımla 2.ci bir iptv girilebilecekmi ?
Arkadaslar yazilim indiremiyorum hata veriyor nedendir acaba
ben bu son yazılımı yükledim. kanal yedegini aldıktan sonra. fabrika ayarlarından en altadaki dörtdünü birden seçtim .yapılıyor bekleyin yazdı yarım saat bekledim fabrika ayarına dönmedi. iki kere denedim yapılıyor kapatmayın yazısında kalıyor .fabrika ayarına dönmüyor .böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.
ben bu son yazılımı yükledim. kanal yedegini aldıktan sonra. fabrika ayarlarından en altadaki dörtdünü birden seçtim .yapılıyor bekleyin yazdı yarım saat bekledim fabrika ayarına dönmedi. iki kere denedim yapılıyor kapatmayın yazısında kalıyor .fabrika ayarına dönmüyor .böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.
Arkadaslar yazilim indiremiyorum hata veriyor nedendir acaba
Daha önce 1 tane girilme gibi bir durum yok yanlış bilgi vermeyin, daha önce de bu yazılımda da 10 adet xpanel hesabı girilebilmektedir.
Son yazılım - kumandadan mavi tuş ile xpanel uygulamasına gelip menü tuşuna basarak panel ayarları bölümüne gelip xpanel 1 yazan yere gelerek kumandanın sağ yön tuşunu kullanarak 10 adet giriş yapabilirsiniz.
yazılım normal iniyor arkadaşım yandesk diske indiremi tıkladınız acaba dikkatinizden kaçtıda
![]()
inen yazılımı yükledikten sonra 1 ila döndüğünüzde sorun çıkmıyor.
yazılım normal iniyor arkadaşım yandesk diske indiremi tıkladınız acaba dikkatinizden kaçtıda
![]()
inen yazılımı yükledikten sonra 1 ila döndüğünüzde sorun çıkmıyor.
bende cx var fakat cihaz bire bir olduğundan cevap verme gereği duydum dürdünü seçtim kısa sürede fabrika ayarlarına döndü
ben dört bölümü birden sili seçtim dönmüyor.
--------------------
dört bölümü birden silin seçenegini seçtinizmi