Yazılımcı arkadaşlar sağolsunlar isteklerimi dikkate alıyorlar.ileriki yazılımlarda eklenecek özellik resim alıntıdır
![]()
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yazılımcı arkadaşlar sağolsunlar isteklerimi dikkate alıyorlar.ileriki yazılımlarda eklenecek özellik resim alıntıdır
![]()
Sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama 2000 HD machine cihazımı gece full kapattığımda sonraki gün defalarca donuyor kalıyor. Kumandaya hiç tepki vermiyor. Tüm yazılımlarda aynı durum. Servise gönderdim 1 ay bekledim değişen bir şey olmadı.- Joker hesapları Web arayüzden düzenleme eklendi.
- Stalker uygulamasında oynatılamayan bazı TV yayınları düzeltildi.
- Stalker uygulamasında TV kategori içerikleri sayfalama optimize edildi.
Menu-Kurulum-İnternet Bağlantısı-Alınan IP Adresinden ip nomuzu alıp webbrowsera koyup açıyoruz webif panelden stalker ve xtream 10 tane olarak girip kaydedebiliyoruz stalker da 10 farklı adres 10 farklı mac girilebilir
gelecek yazılıma web arayüzden cccam ekleme olacak
İlerki yazılımlarda iptv kanal kapasitesi arttırılacak stalker favorilere bakılacak webden cccam giriş vs eklenecek.
Ekli dosyayı görüntüle 12369
Youtube web den kontrolü olabilir ayrıca YouTube hesabı girişi olabilirYazılımcı arkadaşlar sağolsunlar isteklerimi dikkate alıyorlar.Web'den Joker uygulamasına erişim istedim yaptılar,Cccam da istedik bidaki yazılımda olacağını bildirdiniz.Şuan aklıma bişe gelmiyor,geldiğinde yazarım.
![]()
Sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama 2000 HD machine cihazımı gece full kapattığımda sonraki gün defalarca donuyor kalıyor. Kumandaya hiç tepki vermiyor. Tüm yazılımlarda aynı durum. Servise gönderdim 1 ay bekledim değişen bir şey olmadı.
Kardeş bu vodlar 3 aydir ayni yeni yükleme yok free iptv desen 1042 kanal çoyu çalişmiyor bunlar için çalişma varmi bilginiz varmiHangi işlemi yapıyorsunuz da donuyor? Detaylı açıklarsanız çok daha iyi olur.
Herhangi bir işlem şartı yok herhangi bir kanalı seyrederken donup kalıyor. Tespitim prizden enerjiyi komple kapattıktan sonraki açışlarda ağırlıkla oluyor.Hangi işlemi yapıyorsunuz da donuyor? Detaylı açıklarsanız çok daha iyi olur.
Menü'yü kitlediğinizde, IPTV tuşu ile gelen uygulama menüsünün kitlenmesi gerekiyor zaten. Yani bir mantıksızlık veya sorun yok. Bu bir sorun olmadığı için düzeltilmez. Ayrıca renk tuşu kumandada mevcut zaten. Bir tuş ile ulaşabiliyorsunuz.
yılmaz kardeşim başıma gelen bir olayı anlatayım kontrol et.cccam serverlarında kopan veya hatalı yazılan varsa yapıyor x: ara boşlukları bir adetmi .server adresini biliyorsan menü fab ayarları 2. seçenekle tüm serverları sil seç bi dene.Sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama 2000 HD machine cihazımı gece full kapattığımda sonraki gün defalarca donuyor kalıyor. Kumandaya hiç tepki vermiyor. Tüm yazılımlarda aynı durum. Servise gönderdim 1 ay bekledim değişen bir şey olmadı.
yılmaz kardeşim başıma gelen bir olayı anlatayım kontrol et.cccam serverlarında kopan veya hatalı yazılan varsa yapıyor x: ara boşlukları bir adetmi .server adresini biliyorsan menü fab ayarları 2. seçenekle tüm serverları sil seç bi dene.
@Sansar Selim son 3 yazılımdır yeni yazılım yüklendiginde xtream veya stalkere usb yükleme yaptıgımızda cccamları siliyor .yükleme sırasında xtream hepsini silliyor..Bi kontrol ediversin argeniz.
evet bu cihazda bu problem var bende de çok seferdir olmaya başladı.Herhangi bir işlem şartı yok herhangi bir kanalı seyrederken donup kalıyor. Tespitim prizden enerjiyi komple kapattıktan sonraki açışlarda ağırlıkla oluyor.
evet bu cihazda bu problem var bende de çok seferdir olmaya başladı.Herhangi bir işlem şartı yok herhangi bir kanalı seyrederken donup kalıyor. Tespitim prizden enerjiyi komple kapattıktan sonraki açışlarda ağırlıkla oluyor.
herhangi bir işlem yaparken değil normal uyduda herhangi bir kanalı izlerken birden donuyor.Hangi işlemi yapıyorsunuz da donuyor? Detaylı açıklarsanız çok daha iyi olur.
"Yazılım Güncelleme" bölümünden atılan Xtream veya Stalker dosyalarından bu sorunu yaşadığını gördüm. Direkt Joker veya Stalker üzerinden yüklenilen dosyalarda sorun gözükmüyor. Hatalı kısmı ilettim. İlginize teşekkürler.
USB girişinde herhangi bir aygıt var mı? Cihazınızda kart paylaşım serveri var mı? Cihazın internet bağlantısını kesip sadece uydu alıcısı olarak kullandığınızda cihaz donuyor mu?herhangi bir işlem yaparken değil normal uyduda herhangi bir kanalı izlerken birden donuyor.
kumandaya tepki vermiyor fişten çekip biraz bekledikten sonra cihazı açtığınızda izlemeye devam ediyorsunuz
usb de bir cihaz takılı değil.
cihazda sadece Ip tv yüklü
internet bağlantısı evet var ama sorun sadece turksatta herhangi bir kanalı izlerken oldu.her zaman sürekli olmuyor.
değişen bişey yok oradabirde su problem var bilmiyorum diger cihazlardada oldumu.son yazılımı yukledikten sonra jokerde hesap kontrolunde ornegin...durum:aktif bitis:1/1/2020
baglantı1/1...fakat bende durum:aktif bitis:1/1/20201 diye yazıyor baglantıyı gostermiyor.acaba arkadaslar kendi cihazlarınızdada bakarmısnz boylemi