Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merhaba
Bu yazılım ve önceki 2 yazılımda da Dsmart Dfix modül çalışmıyor. Ekran modül tanımlanıyorda kalıyor. Bunu nasıl çözebiliriz ? 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü çözemedim. yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Yazılım yükledim fakan youtube giriyorum hiçbir videoyu açmıyor- CCcam düzeltildi.
Yazılımı online olarak güncelleyebilirsiniz.
Diğer Machina serilerine gün içerisinde online olarak yazılım verilecektir.
![]()
Bendeki cihaz tek tunerli cccamda donma var ds ve fox ,ayni server tiger t800 cihazda donmasiz sorunsuzcihazım Next Machina 3D V5.633 yazılımını yükledim cccamla ds ve fox full donmasız açık
YokYazılım yükledim fakan youtube giriyorum hiçbir videoyu açmıyor
Oynatma Hatası ( 8 - 04 ) veriyor yapabileceğim birşey var mı ?
Oscam mı?ben yükledim. ücretli serverim de var. hem cccam hem oscam. ama hiç bir şey açmadı.
Nextte oscam desteği yokben yükledim. ücretli serverim de var. hem cccam hem oscam. ama hiç bir şey açmadı.
yok evet biliyorum. cccam aldığım yer 2 adet cccam satırı gönderdi. 1 tanesi normal cccam satırı 2.si ise oscam destekli. satıcının dediği böyle. ben de pek anlamadım. çünkü astrada epic,pink vb.çoğu paketi açıyor.Nextte oscam desteği yok
Cccam bölümü düzeltildi sadecearkadaşlar bu yazılım ne işe yaradı anlamadım neyi düzeltti valla ben yüklemedim eskisi ile devam yenisi youtube açmıyormuş zaten