Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
hergün aynı terrane değişen hiç birley yok pc den cccam yükleme yok wfi sıkıntılı dailymotion yok turkvood yok puhu tv yok duy benı next DOSTUM DEĞİLSİN ARTIK- İnternetten tarih ve saat güncelleme eklendi.
dogru soyluyon kardeshergün aynı terrane değişen hiç birley yok pc den cccam yükleme yok wfi sıkıntılı dailymotion yok turkvood yok puhu tv yok duy benı next DOSTUM DEĞİLSİN ARTIK
Yazilimci arkadaslarin hizina yetisemez olduk, masallah nazar degmez insallah!!
Yakisikli kardeslerim x265 HEVC formatindaki videolarla ilgili bir gelisme olacakmi?
ACABA DIYORUM uydu listesi duzenlemeye ve Frekans silmede gerekli AYAR yapilmasi mumkunmu? Rica etsek ne dersiniz? ( omrum geldi gecti bu ihtiyarin vasiyetini yerine getirin artik)
Espirili guzel bir cevap olmus eyvallah tertip, isin gercegine bakilir ise bu ozelligin olup olmadigina cok sayida kullanici gibi sahsen bende makmamistim, zaten bu video cozunurlugu hayata geceli 5-6 sene oldu bundan sonra uretilecek cihazlarda olma ihtimali daha yuksek, aslinda sahsi acimdan cokda onem arz etmesede acaba cihaza yeni bir ozellik icat edebilirlermi diye icat cikarttimSevgili kardeşim eğer rahmetli (Zeki Müren) bizi görürse bu cihazda HEVC-265 yayınları göstermeye başlar.! .Cihazının donanımında var olmayan bir destek yazılımla nasıl gelecek.? Haa aklıma gelmişken yazayım diğer istekler için @başhekim arkadaşa yazmaya devam edebilirsiniz kolay gelsin...
ÖNEMLİ NOT: Hevc-265 yayın formatında yayın izlemek isteyenler cihaz almadan önce bu özelliğin olup olmadığına en baştan baksınlar.Sonrasında boşu boşuna bir beklentiye girmek insanı boşu boşuna üzer...
Çok amaclı bir açıklama olmuş cihazda olmayan özellik yazılımla olmaz tabiki yanlız free iptv deki aktivasyon kodunu iptal etmeniz bence çok uygun olacaktır. Hiç bir cihazda böyle bir özellik yok free iptv de hd kanallar ücretsiz.Sevgili kardeşim eğer rahmetli (Zeki Müren) bizi görürse bu cihazda HEVC-265 yayınları göstermeye başlar.! .Cihazının donanımında var olmayan bir destek yazılımla nasıl gelecek.? Haa aklıma gelmişken yazayım diğer istekler için @başhekim arkadaşa yazmaya devam edebilirsiniz kolay gelsin...
ÖNEMLİ NOT: Hevc-265 yayın formatında yayın izlemek isteyenler cihaz almadan önce bu özelliğin olup olmadığına en baştan baksınlar.Sonrasında boşu boşuna bir beklentiye girmek insanı boşu boşuna üzer...
Çok amaclı bir açıklama olmuş cihazda olmayan özellik yazılımla olmaz tabiki yanlız free iptv deki aktivasyon kodunu iptal etmeniz bence çok uygun olacaktır. Hiç bir cihazda böyle bir özellik yok free iptv de hd kanallar ücretsiz.
Sevgili kardeşim @doktor ustad yaklaşık olarak 3 ay önce firma tarafından işten çıkarılmıştır.!!! Hal böyle olunca burada cihaza elimizden geldiğince destek vermeye çalışan BEN ve birçok arkadaşimiz tepki olarak teknik desteği kesmiş bulunuyoruz.! Sorunlarınızı ve dileklerinizi bize değil FİRMAYA
Başhekim atanmıştı ne oldu ona?