slmlar bende tek canaga takılı next mini cool var uydu listesinde türksattan ayrı hotbird gibi uydular da var onları izleyebilmem için 2. canak mı lazım acaba
Son derece haklısınız
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
slmlar bende tek canaga takılı next mini cool var uydu listesinde türksattan ayrı hotbird gibi uydular da var onları izleyebilmem için 2. canak mı lazım acaba
Son derece haklısınız![]()
Arkadaşlar mrb. Bu sabah itibariyle yeni aldığım minix hd cool cihazımı kurdum. Daha önce kablolu tv kullandığım için bu digital uydu olayına yabancıyım. Bu cihazı mutfaktaki küçük bi led tv ye bağladım. Binada merkezi 3 uydu varmış. Turksat hiprit ve digiturk dediler. İlk açılışta uydudan güncelleme yaptı. Henüz wifi adaptör almadım. Ama başaramadığım bazı şeyler var. Bu forum güncel olduğu için buraya yazıyorum.
1- Yarınki Jeve-Gs maçını şu yabancı kanallar veriyormuş. 5 Gold ( İsrail )
Al Jazeera Sport 7/HD 3
C+ Liga Compeones 2/ HD
İtaila 1
Sky sport 1 ( İtalya )
Voyo sport ( Online )
Smart Sport HD
Fox Soccer 2GO
Cytavision Sports 5
Bu kanallardan maçı sorunsuz izleyebilirmiyim. Herhangi bir işlem yapmama gerek var mı.
2-Next in sitesinde cool ile ilgili bir yardım sayfası bulamadım. Diğer modellerde EMU açma diye bir işlem var. O ne işe yarar ve cool da nasıl yaparız.
3-Uydu kumandasını TV kumandasına tanıtamadım. Kitapçıktaki gibi vol+ ve vol - tuşlarına 3 sn başıyorum hiçbirşey olmuyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler
next diger tüm ürünlerde sorun çözüm merkezi var ama ne kadar bekledimsede sanki kimse minix hd cool kullanmıyor gibi... bu baglamda sorun yaşayan arakdaşlarımızı bu başlık altında toplama geregi duydum ben sd yayınların kalitesinden memnun degilim aynı sorunları yaşayan var mı?
fusb günceleme yaptım kapandı ekranda a h cıkıyor acılmıyor cihaz nenen yardımcı ola bilirmisiniz