- 20 May 2015
- 709
- 699
- 93
herkese selam tavşan4 çalişmiyor nende hata bendemi yoksa gitmişmi
akşam sorunsuzdu
ayarlardan bölge seçimini değiştiripde öyle deneyin yanlış hatırlamıyorsam bölge 1 olacaktı
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
herkese selam tavşan4 çalişmiyor nende hata bendemi yoksa gitmişmi
akşam sorunsuzdu
ayarlardan bölge seçimini değiştiripde öyle deneyin yanlış hatırlamıyorsam bölge 1 olacaktı
Bölge seçimi ile ilgisi yok.
Tavşan 1 ve Tavşan 4 maalesef çalışmıyor.
Slm ben uydunum şifresüni uuttum çocuk kilidini ıydunun master kodu varmı.nex machina saygılar...
Next Machına Master Kodu: 1962
Arkadaslar bu master kod Machina3Dsuper de aynimi?
21.12.2o15 tarihinde verilmiş olan deneme yazılımında V5.502 : 2015 12-21
--youtube vevo problemi düzeltildi
--tavşan 1 2 düzeltildi
--
--Bazı kullanıcılardan gelen hatalar düzeltildi denilmesine rağmen yetkilileri bu konuda cihazı denemelerini nelerin çalışmadığını görmelerini arzu ederim.Yazılım gelecek diye gözümüz patlıyor neticede mennun olamıyoruz,yine de emeği geçen herkese saygılar sevgiler kalıcı çözümler üretmek dileğimle.
bu son test yazılımnda görüntü kalitesi gayet güzel birde kullanıcıdan gelen hatalar düzelti açıklamasının anlamı hani bazen dekotlama hatası ile kanallar siliniyordu şu ana kadar bu uyarıyı almadım sanırım bu düzeltmeden bahsediliyordur başkada bir hata göremedim ben işin tavşanı mavşanı ile ilgilenmiyorum hayırlı günler arkadaşlar.yazılımda emeği geçenlere saygılar.Zaten test yazılımı olarak verilmesinin sebebi bu. Denemek isteyenler bir baksınlar gördükleri kusurları bildirsinler diye.![]()
tavşanlar yahni olmuş hiçbiri çalışmıyor
saygılar haydar bey